Szolgáltatásaink

Járműdekoráció, arculattervezés, plakátnyomtatás, citylight nyomtatás, reklámgrafikai tervezés-kivitelezés, betűkivágás, padlógrafika, mágnesfólia, megállítótábla, banner, roll up, reklámtábla, cégtábla, zászló, molinó, ponyva, homokfúvott fólia, fényvisszaverő fólia, fluoreszkáló fólia, épületháló, névjegykártya, szórólap, prospektus, meghívó, naptár, brossúra, stb.

Cégünk fő tevékenysége az autódekoráció, amely a dekorációs szakma csúcsa és ebből kifolyólag folyamatos szellemi és technikai megújulást kíván. Az autódekorációhoz 3d-s fóliákat használunk, melyre oldószeres nyomtatóval visszük fel a grafikát. Az időtállóság javítása érdekében a nyomatot flexibilis lakkal kezeljük, így védve a külső vegyi és uv behatásoktól. A kész dekorációkra akár 5 év garanciát is tudunk vállalni.

Citylight, óriásplakát, padlógrafika, mágnesfólia, megállítótábla, reklám- és világítótábla, zászló, molinó és egyéb dekoráció,

legyen szó bármilyen anyagról:

zászlóról, ponyváról, műanyagról, üvegről, plexiról fémről, fáról,

mi képesek vagyunk a nyersanyagokat minőségi tartalommal felruházni.

Így válik egy nyersanyag egy arculat vagy kampány hirnökévé.

Szakembereink országos vagy akár európai méretű kampányok lebonyolításában jártasak.

Arculattervezés

Minden cégnek, szervezetnek szüksége van egységes vizuális megjelenésre, mely egyértelműen azonosítja önt partnerei és környezete felé, minőségével és kialakításával kiegészíti és teljessé teszi élő megjelenését. Az egységes, átgondolt arculat, kiegészíti a személyes megjelenést vagy önmagában képviseli a szervezetet. Sokszor nincs lehetőség arra, hogy munkatársai személyesen képviseljék és élőszóban adják át cégük üzenetét, ebben az esetben a partnerhez egyéb módon eljuttatott eszközök közvetítik helyettünk a kívánt információkat. Ilyenkor, csak egy kérdés merül fel: megfelelőek az ön által használt információ hordozók minőségei? A névjegykártyája, a weblapja, a prospektusa megfelelően közvetítik cége mondanivalóját a partnerei felé? Mi ebben segítünk önnek.

Nyomdai munkák

Vállaljuk plakát és poszter tervezését és kivitelezését. Könyvek tervezését, könyvborító tervezését és kivitelezését. Könyvek, katalógusok, szórólapok és brosúrák tipográfiai tervezését. Nyomdai előkészítését és nyomdai munkák megtervezését, árajánlat kérését különböző nyomdáktól, nyomdai munkák megrendelését és levezénylését az önök igényei szerint. Nyomdai tanácsadást és nyomdai management - ügyintézését. Vállajuk komplett kiadvány szerkesztését a fotózástól a terjesztésig.